Du er her: Hjem » Fredag » Fredag 1 januar 2016: Tømmermænds anime

Fredag 1 januar 2016: Tømmermænds anime

Fredag 1 januar 2016: Tømmermænds anime

Mange, i hvert fald blandt os over 18, er nok lidt visne oven på nytårs-festerne her den første januar, men siden AIOdense (næsten) altid mødes om fredagen og at det første er ud på eftermiddagen holder vi ikke fri denne fredag heller!

Kravene til underholdning plejer dog ikke at være så store en sådan dag, så ligesom vi har gjort andre år hvor den første januar var en fredag ser vi “tømmermænds” anime. Nogle anime serier er lige så dårligt mættende, usunde og ringe som den fastfood folk elsker at spise når de har tømmermænd, så deraf titlen.

Så hvis du er frisk nok til at komme ud af døren kom forbi Ungdomshuset og se anime (bringe endelig forslag med) og spis junk food med os denne fredag!