Du er her: Hjem » Fest » Fredag 8 januar 2016: Julefrokost

Fredag 8 januar 2016: Julefrokost

Fredag 8 januar 2016: Julefrokost

Traditionen tro holder AIOdense årets julefrokost en af de to første fredage i det nye år, og selvfølgelig gør vi det igen for 2015 – så selvom fredagen er i 2016 er det julefrokosten for 2015. Forvirret? Det håber vi ikke du er over maden: det er nemlig sammenskuds-gilde som vi plejer, alle tager noget mad med de gerne vil dele med andre. Vi foreslår dog at folk går nogle stykker sammen for at undgå at vi ender med mere mad end vi kan spise!

Vi satser på at spise klokken 18, så alle skal komme med maden senest 1745, tidligere hvis den skal forberedes Vi har som sædvanlig Ungdomshusets Cafe og køkken så folk kan varme maden, men vi vil kraftigt foreslå at de laver den hjemmefra da køkkenet på trods af at det er et industri-køkken hurtigt bliver fyldt hvis alt for mange vil lave mad samtidig.

Der vil selvfølgelig ogsе være pakkespil i år. Reglerne er som vi plejer: alle skal have to gaver med til mindst 20kr/styk. Spillet foregår så sådan at alle ender med mindst én gave til sidst.

Skriv meget gerne her hvad du tager med af mad.