AIOnline fredag 7 maj 2021

AIOnline fredag 15 januar 2021

Vi i bestyrelsen savner stadig, ligesom de fleste af jer andre nok, enormt meget at se hinanden!
Vi afventer stadig udmelding fra Ungdomshuset med hvornår vi må komme derind igen (og komme til foreningens ting), men vi nærmer os sidst i maj hvor dette burde ske ud fra planerne fra statens side (så må vi så se om Ungdomshuset følger dem).
Derfor tager vi et online møde igen igen denne fredag.

Hvis der er stemning for det bliver der spillet quiz og lignende spil sammen og måske set anime og delt anbefalinger med hinanden. Hvis der er ønske herom kan der også være mini nyheder, vi kan lige så godt få det virtuelle til at få mere af det gode fra før nedlukningen med.

Vi mødes klokken 19 på nedenstående Meet:

Link til mødet på Google Meet

Klik på deltag når du er inde på linket og du vil blive lukket ind.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.