Du er her: Hjem » Møde » Weekenden 30 maj til 1 juni – Havnekulturfestival

Weekenden 30 maj til 1 juni – Havnekulturfestival

Igen i år har foreningen en bod på Odense Havnekulturfestival hvor vi fortæller om vores fælles hobby. Der vil være Wii-spil, tegne-grej, andre spil og vi har endelig mulighed for at lufte foreningens plakater. Vores bod er på Stenfisker kajen.

Vi regner med at være i boden fredag 17-22, lørdag 10-22 og søndag 10-17 – dette kan dog ændre sig afhængigt af vejr. Folk må meget gerne komme og være i boden ved os mest muligt, både for at vise andre hvor mange vi er der interesserer os for moderne japansk kultur og for at bestyrelsesmedlemmerne ikke keder sig i døde perioder. Hvis du regner med at være der i længere tid må du gerne informere os på forhånd så vi kan sikre os de bedste forhold for dem der er der fast. Der er selvfølgelig vand og solkrem til dem der er i boden.

Dette betyder at vi ikke er i Ungdomshuset fredag den 30 maj, så folk der kommer derop vil stå foran en lukket dør.