Du er her: Hjem » Fredag » Fredag 23 februar 2018 – Japanske borge og slotte

Fredag 23 februar 2018 – Japanske borge og slotte

Fredag 23 februar 2018 - Japanske borge og slotte

Japanske borge og slotte er langt hen ad vejen betegnelser, der flyder sammen, da de selv ikke adskiller dem så meget. De er kendt for deres utroligt flotte byggestil og at de ofte er anlagt i park-lignende omgivelser. Der vil blive fortalt om disse denne fredag, hvor vi vil berøre alt fra arkitekter over herremænd til atombomber.


Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) og så dagens tema lige efter klokken 19.


NOTE: Vi er IKKE på Ungdomshuset denne fredag men låner lokaler på ErhvervsAkadmiet Lillebælt, Seebladsgade 1. Kig efter skiltet med AIOdenses logo og andet blikfang for at finde den rette indgang!
I kan ikke komme ind i bygningen på anden vis end ved at ringe til foreningens telefon (71 47 71 58) eller Erik (31 22 44 37) medmindre i er ansat på EAL
Det er lige på den anden side af banegården, det tager 10 min at gå til centrum så det er ikke svært at hente mad.

Der er modsat Ungdomshuset mange p-pladser, hvor I dog lige skal registrere jer men det hjælper jeg (Erik) med og jeres cykler kan holde overdækket.


Vi er som sagt på EAL i dag, i bygning B lokale B006. Du skal bruge denne indgang for at komme derind. Kig efter skilte med AIOs telefonnummer, når du ringer lukker vi dig ind.

EAL