Du er her: Hjem » Fredag » Fredag 24 juni – AIO drager til Asiatisk festival

Fredag 24 juni – AIO drager til Asiatisk festival

Fredag 24 juni – AIO drager til Asiatisk festival

…men mødes ved Ungdomshuset.

Foreningen er godt nok ikke blevet inviteret til at deltage til festivalen, hvilket fra arrangørernes side er en forspildt lejlighed da vi har så megen vide og ting vi kan vise frem, men det forhindrer os ikke i at tage der forbi i samlet flok!

Vi mødes ved Ungdomshuset omkring 16, og der er sikkert folk der bliver i lokalerne, og går en tur forbi festivalen men regner med at ende op tilbage på Ungdomshuset igen til det sædvanlige fællesskab og hygge.

Da det er lagt oveni Tinderbox er vi dog godt klar over at der nok ikke kommer så mange, hverken i byen til festivalen eller i foreningen denne fredag.