Du er her: Hjem » Fredag » Fredag 5 juni: Singstar Tunering + Auktion

Fredag 5 juni: Singstar Tunering + Auktion

Fredag 5 juni: Singstar Tunering + Auktion

Inden Singstar løber af stablen, vil der efter de japanske nyheder være en auktion. Denne auktion vil indebære de ting som der er glemt i aio og ikke claimed. Så hiv dine penge med, og kom og hjælp os med at rydde op. Hvem ved, måske er du heldig at finde lige det du ikke vidste du mangler 😉

Så er det tid til endnu en omgang singstar tunering. Kom og vær med og vis dine talenter frem. Der vil være en præmie til vinderen, så det er bare med at slå sig løs! Der vil blive lavet et random lodtræknings system mht sange.

Regler

1. Du skal være medlem af Aio for at deltage.

2. Du må ikke bare nynne eller sige lyde (medmindre det sådan sangen er), du skal rent faktisk synge teksten.