Du er her: Hjem » Møde » 9-14 februar: Vinter-LAN

9-14 februar: Vinter-LAN

AIOdense Vinter-LAN 2015

Så åbner vi for tilmelding til vinter-LAN!

Jeg beklager at den kommer så sent op, men det har været svært at få skaffet lokaler (og derfor vi er tilbage i Ungdomshuset igen – men uden overnatning), men jeg har også haft andet at se til og andre er ikke trådt til.

Da det er så sent og der skal være plads til foreningens medlemmer er det denne gang KUN for medlemmer af foreningen og særligt indbudte, så hvis I ikke er meldt ind for i år (2015) bør I se at få det gjort inden eller lave en aftale med kassereren.

http://aiodense.dk/lan/

Og hvis man ikke ved hvorfor der er en “særligt indbudte”klausul af historiske grunde (og kan forklare hvorfor) er man nok ikke særligt indbudt og skal dermed være medlem.

Folk forventes at have læst reglerne (kan ses på hjemmesiden), læg især mærke til de to ændringer/stramninger i forhold til hidtil:

– Man må ikke lukke folk ind i huset som man ikke deltager til LAN – også selvom de siger de skal til andre grupper i huset.

– Det er ikke tilladt at sove til LAN – heller ikke en hurtig lur i et hjørne. Tag hjem hvis du er træt og kom tilbage når du er udhvilet.

Indtil vi har fået tilladelse fra brandvæsnet må der på ingen måde overnattes/soves til LAN.

Og ja, det betyder også at I f.eks. ikke må lukke folk i kender fra Rottehullet ind, de må vente udenfor til en af den gruppes nøgleansvarlige lukker dem ind. Dette gælder også almindelige AIO møder da det er en generel stramning af reglerne for brug af Ungdomshuset.