5. januar – Julefrokost

Fredag 9 januar: Julefrokost 2014

Traditionen tro holder vi årets julefrokost en af de to første fredage i det nye år, og selvfølgelig gør vi det igen for 2023 – så selvom fredagen er i 2024 er det julefrokosten for 2023. Forvirret? Det vil vi mindske med maden, for vi orker ikke besværet med at alle har noget med hver især i år, så vi bestiller sammen. For at vi kan koordinere så maden kommer i ok tid fredag må I dog give lyd torsdag aften på foreningens Discord, hvor vi koordinerer bestillingen.

Der vil også være pakkeleg. Vær person som vil delgate i dette skal medbringe 2 pakker. Dette må IKKE være mad eller drikkelse.

Vi er i cafeen denne fredag! Bank på ruden for at blive lukket ind eller ring på telefonen som normalt.

Sidst så er det også her, at vi begynder at opkræve kontingent for det nye år. Kontingentet er som altid på 150,- og kan betales enden kontant på dagen til et bestyrelsesmedlem eller via bank overførelse. Husk at folk selvfølgelig altid er velkomne til at se foreningen an fire gange inden de melder sig ind.

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 17:30 Vi satser på at spise sammen
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem hvis muligt efterfulgt af pakkeleg.

Tiderne er vejledende

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.