22. september – Film dag – Jin-roh

22. september – Film dag – Jin-roh

Nogle gange er det hyggeligt at se en god action-thriller sammen med andre, så denne fredag sætter vi Jin-roh på i foreningen.

Beskrivelse

I en alternativ historie, efter Anden Verdenskrig, florerer civile uroligheder og terrorisme i et ødelagt Japan under udenlandsk besættelse. Under en fejlagtig opsnapning af underjordisk ammunition, der overføres af en terrororganisation, er konstabel Kazuki Fuse, en soldat i en elitebekæmpelsesenhed, vidne til den sande terror af den menneskelige natur. Han formår ikke at forhindre en teenagepige i at udføre en desperat selvmordsbombe, der efterfølgende forårsager enorme ødelæggelser for Tokyo. Med mentale ar og hans kompetence i tvivl bliver Fuse sendt tilbage til militærakademiet til re-evaluering. Uden at han ved det, vil han snart blive fanget i et net af regeringskonspirationer, der har magten til at bestemme fremtiden for hele Japan.

Mens Fuse betræder den fine grænse mellem menneske og dyr, opdager han i sidste ende, hvilken side han virkelig tilhører.

Plan

  • 16:00 Der åbnes.
  • 17:00 Der gås efter mad. og spisning ved tilbagekomst.
  • 17:45-18:00 Nyheder fra Japan, med kommende animer, figurer og hvad der ellers rør sig der over.
  • 19:00 Så skal der ses film.

Tiderne er vejledende

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.