11 marts – Forsinket fastelavns slik og My Dress-Up Darling

11 marts - Forsinket fastelavns slik og My Dress-Up Darling

Vi fik ikke holdt en rigtig fastelavnsfest i år fordi vi ikke kunne få en tønde hængt op, men det skal ikke forhindre os i at spise slik sammen!
Fastelavn betyder også udklædning, og det lugter af cosplay, og det er ingen hemmelighed at en af de mest populære og omtalte serier denne sæson handler om dette: My Dress-Up Darling.

Wakana Gojo er en gymnasiedreng, der ønsker at blive kashirashi – en håndværkermester, der laver traditionelle japanske Hina-dukker. Selvom han er vild med håndværket, ved han intet om de nyeste trends og har svært ved at passe ind i sin klasse. De populære unge – især en pige, Marin Kitagawa – virker til at leve i en helt anden verden. Det hele ændrer sig en dag, hvor hun deler en uventet hemmelighed med ham, og deres helt forskellige verdener støder sammen.

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 16:15 Anime – My Dress-Up Darling
  • 17:00 Der gås efter mad. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.
  • 19:00 Hygge eller mere anime

Tiderne er vejledende

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.