25 februar – Tawawa on a monday

25 februar - Tawawa on a monday

EVENTET FLYTTER ONLINE GRUNDET SYGDOM I BESTYRELSEN!

Eventet kan findes på Discord. Der låner vi et hjørne af den aktive Anime og Manga DK server frem for at skulle have en egen der ellers er passiv.

Nogle af os har haft en kort ferie og er begyndt på arbejde/skole igen, og efter en ferie kan den første uge lidt føles som en lang mandag. Og hvad kurerer en grå mandag bedre en søde anime piger med masser af pep (og meget store bryster). Afsnittene er korte men består også kun af små scener, der viser hverdagen med en række forskellige piger (med meget store bryster). Men der er ikke nøgenhed, meget synligt undertøj eller andet upassende i serien omend den fører et kamera der tydeligvis godt kan lide at fremvise pigerne (der har meget store bryster) fra forskellige vinkler. Så derfor kan vi sagtens se serien i fælleskab og more os over kameraføringen – for der er nok mange der godt kan lide søde piger (med meget store bryster).
Fik vi fremhævet pigernes største karaktertræk?

  • 16:00 Der åbnes
  • 16:15 Anime – Tawawa on a Monday
  • 17:00 Der gås efter mad. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.
  • 19:00 Hygge eller mere anime

Tiderne er vejledende

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.