5 november – Popotan anime

5 november - Popotan anime

Vi følger de sidste mælkebøtter og går tilbage til tidligere tiders anime, i hvert fald noget af det første vi så i foreningen for 15 år siden, og støver DVDerne med anime udgaven af Popotan af denne fredag.

Den handler om tre piger, der rejser gennem tid og rum i deres hus ledt af mælkebøtternes hvisken.

Bemærk at serien kun er ecchi, og ret mildt i forhold til hvad vi ser i 2021, og ikke decideret hentai som spillet – og har en radikalt anderledes historie med de samme personer. Derfor skal titlen ikke afholde dig fra at komme denne fredag hvis du støder på skumle ting hvis du Googler den, du ser værre i normalt ungdoms TV i dag.

Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).

Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.