15 oktober – Efterårets anime

15 oktober – Efterårets anime

Nu er efterårs sæsonen ved at komme i gang på japansk TV, så denne fredag ser vi på de nye animeer – en liste kan ses på LiveChart. Vi vil se nogle af dem der er nået at begynde denne fredag samt trailere for flere. Husk dog at vi skal følge reglerne for ophavsret.

Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).

Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Det forsøges at gøre formatet lidt kortere end tidligere, men vi håber på lidt mere snak om hvad der sker.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.