Fredag 3 september – Aktuelle anime anbefalinger

Drugstore in Another World

Nu har sommer sæsonen været i gang på japansk TV i nogen tid, så denne fredag ser vi igen på de aktuelle animeer – en liste kan ses på AnimeGuiden. Folk kommer endelig med forslag til hvad vi skal se undervejs på dagen. Husk dog at vi skal følge reglerne for ophavsret.

Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).

Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Det forsøges at gøre formatet lidt kortere end tidligere, men vi håber på lidt mere snak om hvad der sker.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.