AIOnline fredag 23 april 2021

AIOnline fredag 15 januar 2021

Vi i bestyrelsen savner stadig, ligesom de fleste af jer andre nok, enormt meget at se hinanden!

Vi kan godt nok ikke mødes fysisk endnu da kultursteder og foreninger stadig er lukket (på nær udenfor, men det danske vejr er for usikkert til at planlægge at se film og spille spil udenfor) indtil sidst i maj. Derfor fortsætter vi med flere online møder der forhåbentlig fanger lidt af det gode.

Vi satser på at der bliver spillet quiz og lignende spil sammen og måske set anime og delt anbefalinger med hinanden. Hvis der er ønske herom kan der også være mini nyheder, vi kan lige så godt få det virtuelle til at få mere af det gode fra før nedlukningen med.

Vi mødes klokken 19 på nedenstående Meet:

Link til mødet på Google Meet

Klik på deltag når du er inde på linket og du vil blive lukket ind.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.