Fredag 23 oktober – GeGeGe no Kitaro anime

Fredag 23 oktober – GeGeGe no Kitaro anime

GeGeGe no Kitaro er en af de ældste dele af den japanske manga og anime scene, da mangaen først udkom i 1960 og der har været flere animeringer af den siden og mange, manga børn er vokset op med historierne om Kitaro og hans overnaturlige venner. Den er dog ikke ret kendt herovre, så det vil vi gøre noget ved!

Beskrivelse

GeGeGe no Kitarō handler om den unge Kitarō – den sidste overlevende af Ghost Tribe – og hans eventyr med andre ghouls og mærkelige væsner fra japansk mytologi. Blandt dem kan nævnes: resterne af hans far, Medama-Oyaji (en mumificeret Ghost Tribe mand, reinkarneret til at bebo hans gamle øje); Nezumi-Otoko (rotte-mand); Neko-Musume (kattepigen) og et væld af andre folkloriske væsener, Kitarō stræber efter at forene menneskers verdener og Yōkai.

Vi satser på at have anime kørende det meste af aftenen udover nyhederne. Folk der ikke ønsker at følge med men hygge og føre andet end lavmeldte samtaler bedes gå ind i rummet ved siden af.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Skulle der være ønske om det vil der i forbindelse med nyhederne vil der blive set anime om virus og talt/undervist om corona af en biolog.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.