Fredag 25 september – Ninjaer

Fredag 25 september – Ninjaer

Alle kender ninjaer, omend de mytiske snigmordere har fået en klart magisk præg i de seneste årtier efter Naruto. De var dog rigtige personer, men var de f.eks. virkelig så glade for kastestjerner og sværd som man skulle tro ud fra både Vestlige og Japanske populær kulturelle film?

Denne fredag er der foredrag om disse mytiske krigere, der er en af de mest kendte historiske arketyper i Vestens opfattelse af Japan.


Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Dagens tema kommer på derefter, typisk omkring klokken 19-19:30 alt efter hvornår nyheder slutter plus en halv time derefter til at hente forsyninger og/eller mad.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.