Fredag 3 juli – Sommerfest

Fredag 3 juli – Sommerfest

Vanen tro holder AIOdense en sommerfest tæt ved starten af sommerferien hvor vi griller, forhåbentlig udenfor (vi kan låne cafeens store grill) men ellers har vi også adgang til cafeen, så tag noget kød med og noget tøj på der kan klare at blive vådt og kom og hold en hyggelig sommerfest med andre japan nørder.

Hvorfor tøj der kan tåle at blive vådt og måske lidt beskidt? Jo der vil (vanen tro) nemlig være vandmelon-slagning (kan let sprøjte med rød saft). Æbledykning er dog aflyst i år grundet smitterisiko, derfor må vi heller ikke sidde så tæt eller stå i tæt kø til (vandmelon)slagtningen som normalt, men det skal vi nok få til at fungere og hygge os alligevel!
Husk også på at da vi er udenfor eller i andre lokaler kan vi være flere end i de normale lokaler, men der skal stadig være afstand mellem hver person i den måde vi sidder på.

Foreningen giver dyppelse og lidt tilbehør som hvidløgsbrød.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.