Fredag 12 juni 2020 – Vinteren og forårets anime 2020

Fredag 13 marts 2020 – Vinterens anime 2020 hen mod slutningen del 2

EVENT RYKKET PÅ GRUND AF COVID-19!

Vi blev ikke færdige sidste uge, så vi tager det igen.

Nu nærmer vinter 2020 sæsonen sin afslutning på japansk TV, den begyndte her i januar, og dermed er der kommet en del nye animeer der nu nærmer sig deres afslutning – så der er noget at se færdig hjemme når de sidste afsnit kommer. Vi vil se nogle flere af disse nye anime denne fredag, så forslag er velkomne men husk at vi skal følge reglerne for ophavsret.

Vi satser på at have anime kørende det meste af aftenen udover nyhederne. Folk der ikke ønsker at følge med men hygge og føre andet end lavmeldte samtaler bedes gå ind i rummet ved siden af.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Skulle der være ønske om det vil der i forbindelse med nyhederne vil der blive set anime om virus og talt/undervist om corona af en biolog.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.