Du er her: Hjem » Fest » Fredag 3 januar 2020 – Julefrokost

Fredag 3 januar 2020 – Julefrokost

Fredag 4 januar 2019 - Julefrokost

Traditionen tro holder vi årets julefrokost en af de to første fredage i det nye år, og selvfølgelig gør vi det igen for 2019 – så selvom fredagen er i 2020 er det julefrokosten for 2019. Forvirret? Det håber vi ikke du er over maden: det er nemlig sammenskudsgilde som vi plejer, alle tager noget mad med de gerne vil dele med andre. Vi foreslår dog at folk går nogle stykker sammen for at undgå at vi ender med mere mad end vi kan spise!

Der vil selvfølgelig også være pakkespil i år. Reglerne er som vi plejer: alle skal have to gaver med til mindst 20kr/styk. Spilet foregår så sådan at alle ender med mindst én gave til sidst.

Vi er i Ungdomshusets Café denne fredag, så der er mulighed for at varme ens mad i køkkenet – men det anbefales kraftigt at lave maden på forhånd, da vi er der et par timer inden spisningen går i gang og så stort er det heller ikke.

Vi spiser klokken 18, så sørg for at have maden klar der.

Hvis der er stemning for det er der “nyheder fra Japan”, men klokkeslettet afhænger af hvornår folk er ved at være gennem maden og pakkeleg etc.

Skriv meget gerne her eller på eventet i vores FaceBook gruppe hvad du tager med af mad så vi ikke ender med at flere tager samme ret med.