Lørdag 16 februar 2019 – Odense Geek Gathering

Lørdag 16 februar 2019 - Odense Geek Gathering

AIOdense har en bod til Odense Geek Gathing. Den officielle beskrivelse:

Odense er de senere år vokset gevaldigt på den kulturelle scene. Butiksdød og udflytning er udskiftet med tilflytning, massivt besøgte kulturfestivaler med international interesse og store koncertnavne. Som kronen på værket får Odense nu, efter stort ønske, således Odense Geek Gathering, der har nørdkulturen i fokus.

Til Odense Geek Gathering – OGG – kan du mingle med Pikachu fra Odense, Gandalf fra Aalborg og Luke Skywalker fra Roskilde. Om du kommer som cosplayer/udklædt eller i dine hverdagsklude, kan du nørde igennem med bl.a. gaming, virtual reality, brætspil og quizzer.

Hold dig opdateret på facebook eller på:
https://kulturmaskinen.com/arrangementer/odense-geek-gathering-2019

Eventet på FaceBook

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.