Fredag 25 maj 2018 – Tenchi Muyo OVA

Fredag 25 maj 2018 – Tenchi Muyo OVA

Harem genren har alle dage været en meget populær genre, eller rettere: siden 90’erne. Indtil da havde der været trekants dramaer i anime, men haremmet som vi kender det i dag blev mere eller mindre introduceret af en serie: Tenchi Muyo: Ryo-Ohki OVA serien. Dette ledte til utallige spin-offs og at Tenchi universet i mange år var kroneeksemplet på harem, men i dag er det langt hen ad vejen glemt af de yngre fans. Det vil vi gøre noget ved denne fredag, for selvom den ikke er ny og vi har set meget der ligner siden har serien en helt egen charme.


Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter). Anime sætter vi på kort derefter.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.