Du er her: Hjem » Fredag » Fredag 16 marts 2018 – Fastelavn og brætspilsaften

Fredag 16 marts 2018 – Fastelavn og brætspilsaften

Fredag 16 marts 2018 - Fastelavn og brætspilsaften

I år er den godt nok forsinket, men nu holder AIOdense en forsinket fastelavns-fest – for selvom man er blevet (mere eller mindre) voksen skal man ikke snydes for at på en tønde fyldt med slik! Her i AIO gør vi det dog lidt anderledes, så vi slår ikke katten af tønden med catgirl’en af tønden og folk klæder sig ofte ud som anime personer.

Det er dog intet krav at man kommer i cosplay!

Vi starter tønde-slagningen klokken 19.


Udover fastelavn er der også brætspil denne fredag – bare rolig, ikke i samme lokale men i det ved siden af. Vi håber I tager en masse spil med og hygger – I kan jo spille i jeres kostumer og character, det kunne give brætspillene en ektra dimension.


Husk at dem der er med til Secret Valentine skal give igen denne fredag da vi også fejrer White Day her.