Fredag 9 februar 2018 – Japansk sprog 1-1

Fredag 9 februar 2018 - Japansk sprog 1-1

Det er ved at være lang tid siden vi har talt om japansk sprog sidst i foreningen, og der er kommet mange nye til, så denne fredag er der foredrag og tips til at komme i gang med sproget.
Der er foredrag med introduktion til det talte japansk, deres alfabeter og hvordan sproget er blevet som det er. Vi ser også eksempler på japanske ordspil og taler om der er grundlag for at tage en smule japansk sprog lære efter nyhederne fredagene fremover.


Folk der vil være med til “Secret Valentine”, hvor de giver deres “udkårne” en gave, melder sig til denne fredag ved kassereren (Britta) og får så en tilfældig “udkåren”. De giver så vedkommende en gave næste fredag (16 februar), og den “udkårne” giver så en gave igen en måned efter, den 16 marts.


Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) og så dagens tema lige efter klokken 19.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.