Lørdag 7 maj – Fødselsdagsfesten forsætter

Lørdag 7 maj – Fødselsdagsfesten forsætter

Det er ikke hvert år at foreningen bliver 10, så derfor fortsætter vi fejringen af jubilæet / fødselsdagen om lørdagen hvor vi håber at flest medlemmer vil tage med ud at spise sammen.

Det er ikke hvert еr at foreningen bliver 10, sе derfor fortsжtter vi fejringen af jubilжet / fшdselsdagen om lшrdagen hvor vi hеber at flest medlemmer vil tage med ud at spise sammen.

Vi mødes 17:30, men hvor? Se det fast-klisterede opslag på FaceBook for at stemme pе hvor (95% af foreningens medlemmer er på FB og aktive i foreningens gruppe så holder afstemninger der for at det er lettest for flest. Den 22 april tæller vi sammen hvad folk har stemt og ser om vi kan fе bord til alle der stеr som tilmeldte til eventet der. Folk skal altså enten tilmelde sig eventet på FaceBook eller skrive en kommentar herunder for at sikre sig at der er plads til dem!

Foreningen giver nok en kande sodavand eller to men mere kan vi nok ikke forsvare hvis vi skal vжre fair over for de medlemmer der ikke kan komme. I skal altså selv betale for maden!

Vi mødes på Oriental Barbecue House klokken 1730 og spiser sammen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.