Du er her: Hjem » Fredag » Fredag 11 december: Idol aften, snak om idoler, dans og idol anime (Love Live!, AKB0048)

Fredag 11 december: Idol aften, snak om idoler, dans og idol anime (Love Live!, AKB0048)

Fredag 11 december: Idol aften, snak om idoler, dans og idol anime (Love Live!, AKB0048)

Idol industrien er stor i Japan med en indtægt på mange milliarder, men hvad er et idol egentlig og hvorfor er japanerne så vilde med dem? Det og anden info om japanernes idol-dyrkelse vil der blive fortalt om denne fredag, hvilket også betyder at en masse japansk musik (mest pop) og set video dertil. Dermed er det også svært at undgå dans, så der vil også være mulighed for at blive instrueret i dans.
Idoler er dog ikke kun rigtige mennesker folk elsker som idoler, der er også en lang række animeer der handler om piger der synger, og denne fredag ser vi også to af disse: den ekstremt populære og allested nærværende Love Live! og animeen inspireret af den største idol-gruppe nogensinde, AKB0048.