Du er her: Hjem » Fredag » Fredag 23 oktober: Ekstraordinær generalforsamling og gyser-horror aften

Fredag 23 oktober: Ekstraordinær generalforsamling og gyser-horror aften

Fredag 23 oktober - Ekstraordinær generalforsamling og gyser-horror aften

Vi skal have ny kasserer, da den gamle, Heidi Schmitt, stopper af personlige årsager, så vi er nødt til at holde en ekstraordinær generalforsamling for at finde en ny kasserer. Vi mangler også to nye suppleanter, da dem der blev stemt ind i maj er trådt ind i bestyrelsen i stedet for Lauge Bernt og Ronni Jönsson, der også har måttet stoppe af personlige årsager. Dette gør vi så denne fredag, program kan ses længere nede i indlægget.

Vi håber dog at det bliver knapt så gyseligt som hvad vi sætter på derefter, da vi sætter en anime gyser på nu vi er tæt ved Halloween. Hvilken det bliver vil vi lade være skjult til sidste øjeblik – ligesom et godt gys skal være.

Program

 • 16:00 Foreningen åbner officielt
 • 17:00 Ekstraordinær generalforsamling
  • Valg af dirigent
  • Valg af stemmetæller
  • Valg af kasserer
  • Valg af suppleanter
  • Valg af
  • Eventuelt
 • 19:00 Nyheder fra Japan
 • 20:00 Gyser anime
 • 22:00 Der lukkes hvis folk ikke vil se mere anime