Fredag 25 september: Høstfest

Fredag 25 september: Høstfest

Selvom det er lidt sent på sæsonen holder AIOdense igen i år en høstfest! Som altid holder vi det som et sammenskudsgilde, ret, dessert eller anden mad med. Skriv enten her eller i begivenheden på FaceBook hvad du tager med så vi kan koordinere lidt så vi ikke ender med 20 personer der har rugbrød med. Hvis der er flere med det samme skal vi nok kontakte jer for at finde ud af noget.

Vi har lånt cafeen og dens køkken, så der er mulighed for at varme ens retter, men ud fra erfaring bliver det kaos hvis folk vil lave maden deroppe så vi opfordrer kraftigt til at man kun varme og/eller anretter ens mad der.

For at understrege det: vi er i Ungdomshusets cafe denne fredag!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.