Du er her: Hjem » Udflugt » Lørdag 30 maj: Flash mob til Havnekultur festivallen

Lørdag 30 maj: Flash mob til Havnekultur festivallen

Lørdag 30 maj: Flash mob til Havnekultur festivallen

I år har foreningen godt nok ikke en bod til Havnekulturfestivallen, men Odense skal stadig ikke snydes for at se hvad anime og manga er denne weekend, så derfor ser vi om vi kan stable et flash mob (cosplay) optog på benene til at feje gennem festivallen.

Det vil selvfølgelig være fedt hvis folk kommer i cosplay, men foreningen har også bannere, flag og flyers folk meget gerne må bære med derned og på den måde vise andre den spændende kultur vi alle sammen er en del af.

Planen er at folk mødes i baggården til Ungdomshuset (går ind gennem “hullet” i det gule hus fra parkerings-pladsen ved Stiftidende og du er i baggården) mellem 14:30 og 15:00, og klokken 15 går folk så i samlet flok derfra over den ny Byens Bro ved siden af Banegården og ned til Havnekulturfestivallen.