Fredag 13 marts: Nintendo – det ældste spilfirma i Japan

Fredag 13 marts: Nintendo - det ældste spilfirma i Japan

I dette kvartal har vi set meget på Japans historie og især krige omkring starten af det 20ende århundrede, så det var på tide at vi ser på en anden side af Japans kultur: deres spil. Når det kommer til et firma, der har lavet spil til japanerne gennem de sidste 100 års historie, er det svært at komme udenom Nintendo. De begyndte med kortspil, så lavede de en masse andet – herunder også tøj og babyudstyr –  for at ende med de spillekonsoller vi kender i dag.

Denne fredag sørger foreningen (med hjælp af en række medlemmer, tak for det) for en god del spil og de fleste af Nintendos konsoller gennem tiden:

  • NES
  • SNES
  • Nintendo 64
  • GameCube
  • Wii
  • Wii U

Det største problem er næsten at vi “kun” har fire fjernsyn i foreningen, men vi må deles om dem – medmindre nogen tager flere med, folk er yderst velkomne til at medbringe egne spil, konsoller og fjernsyn!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.