Du er her: Hjem » Fredag » Fredag 30 januar: Film-aften: Sakura Wars

Fredag 30 januar: Film-aften: Sakura Wars

Hvordan kunne (nogle) japanere godt tænke sig at deres historie havde set ud? Vi får et bud på en alternativ fortid i den klassiske Sakura Wars serie, der er baseret på nogle spil der aldrig udkom i større stil uden for Japan. Hvis piger i uniform og historisk tøj eller damp-drevne mechaer lyder tiltalende bør du absolut komme forbi denne fredag!

Hvordan kunne (nogle) japanere godt tænke sig at deres historie havde set ud? Vi får et bud på en alternativ fortid i den klassiske Sakura Wars serie, der er baseret på nogle spil der aldrig udkom i større stil uden for Japan.

Hvis piger i uniform og historisk tøj eller damp-drevne mechaer lyder tiltalende bør du absolut komme forbi denne fredag!